"Hih, harjottelin vähän sotkemaan suklaalla, kivaa"
Pohja:
Mikä tahansa keksipohja( esim. puoli pakettia digestivejä ja n. 70 g voita)
Täyte:
200 g sulatettua suklaata (valkosta tai tummaa)
300g mastamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniliini sokeria
2 munaa
2,5 dl kermaa
4-5 liivatelehteä
-Sulata suklaa vesihauteessa.
-Sekoita juusto ja 1 dl sokeria. Lisää van. sokeri
-Erota kanamunista keltuaiset ja lisää juustoseokseen. Sekoita joukkoon suklaa.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää 0,5 dl sokeria ja sekoita juustosuklaamassaan.
- Vatkaa kerma ja lisää seokseen.
- Kaada liivatelieni seokseen. (laitoin 6 tl kiehuvaa vettä ja 5 liivatelehteä.)
Pidä kakku yön yli jääkaapissa tai jos teet samana päivänä laita muutamaksi tunnuksi pakkaseen.
Ps. Wienernougat-rouhe sopii myös päälle hyvin.
-Sekoita juusto ja 1 dl sokeria. Lisää van. sokeri
-Erota kanamunista keltuaiset ja lisää juustoseokseen. Sekoita joukkoon suklaa.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää 0,5 dl sokeria ja sekoita juustosuklaamassaan.
- Vatkaa kerma ja lisää seokseen.
- Kaada liivatelieni seokseen. (laitoin 6 tl kiehuvaa vettä ja 5 liivatelehteä.)
Pidä kakku yön yli jääkaapissa tai jos teet samana päivänä laita muutamaksi tunnuksi pakkaseen.
Ps. Wienernougat-rouhe sopii myös päälle hyvin.
Kommentit